you bring me down at least you try

perfektheten är ett faktum på denhe helgen!
fredag ikea as you all know, och vi fick med allt! hahaha bmw var så fullproppad att vi fick pusha dit den sista brädan, vissa grejer hade lite skråmor och jag satt med tre lådor i famnen hela färden hem, inte det allra behändigaste! började gapskratta varje gång vi skulle stanna och tony måsta hjälpa mig ut, haha. vackert så!
sen kom vi hem en niotiden maaybe, efter att ha släpat upp alla boxar och grejer kollade vi bara en film och kåla supertidigt.

lördag, igår, vaknade vi halv 11 typ, så fick jag se lite housewives hihi. sen for vi på en länk, så for vi till piffi och megahandla mat, kocka, käka, såg supernatural (hehe) så började jag ställa mig inför kvällen. sen kom andré hit, så körde han & tony mej till Julias! där infann sig cherie, allas våran birthdaykid, ida, patricia och, bien sur julia. sen kom jessica, linnea och elina dit, så spelade vi alias och "jag har aldrig" innan vi smätta iväg till taxin, vissa mer ifyllon än andra haha!
så blev det ollis, fontana, ollis, fontana, fram och tillbaks empar varv, tills mina pengar tog slut och jag inte var tillräckligt full för att inta dansgolvet (annat var det ju på gulis när man intog bord, hahaha). så halv 2 for jag hem, bänkade mig framför tv:n med ägg och mikrohamppis i högsta hugg och housewives i ögonvrån medan tony och andré spanade film från datorn. måka mig till kojs lite före 4 och konstatera vilken huippu ilta he va!
söndag idag vaknade jag sju, dunkade in en burana i mitt krapulahovo, somnade, vaknade halv 12 och mådde som en prinsessa! awesome ;)
nujust sitter jag här och tony och andré spelar need for speed, och jag överväger att joina eller eventuellt tyyyp.. ta en dusch. och vänta på livstecken från helst nån som va med igår kväll!? haha
i brist på annat blir det en bild som cherron tog med julias dator igår (men ja ska ju nåo tving de ti skick na bildar åt me C :D)
> jag ida cherie julia patricia

I almost told you

friday it is! regnet flödar såhär på morgonkvisten, och jag sitter och surar över det faktum att jag har tid för sånthär på morgonen = jag skulle lika gärna ha kunna sova 20 minuter till..
aanyway, dagsplanen lyder att först ska jag uttrötta "flitig studerande"-looken på matteföreläsning (om mathcad, annars skulle jag ju nog ha skippat..) fram tills halv 10, sen far jag efter tony baloney, så blir det Ikea även denna vecka! hehe.
sen imorgon.. hmm, händer väl inget spec på lördag 8) va nu he sku vara som ja int ha hört om i ett halvår i sträck? 24 september..? oh well!
(hehehe, ja ska nåo dedicate ett heilt inlägg åt de sidan, not to worry fröken C! ;))
jaja, nåmen nu ska jag dra några fine lines och så blåser jag iväg mot palosaari med bemarin!
en internatet-bild. aah, the times the times
Visa fler inlägg