if you feel so empty, so used up, so let down

lektion ett idag: kemi.
satt mest och funderade hur fan jag klarade mig helskinnad igenom kemi tent 1, och fasade inför tent 2.

under pausen käkade jag med Jeanette, som i det stora hela fundrade samma sak, och sen fikade jag med Samuel "sam" och Simon "sims". hehe.
lektion två idag: fysik.
skrev för brinnkära livet (i 1½h) så att man kunde trycka på min vänstertumme i slutet av lektion och det lämnade en grop i den, eller forma den enligt eget önskemål. samt funderade samma sak som under lektion ett
sen blev lektion tre bojkottat efter lite käfi, så alla barnen for hem förutom jag som for på internationell tutorutbildning tillsammans med en skock fina människor. helt roligt!
vad som är mindre roligt är ju det här helvete med att allting ska vara så svårt. redan från period 1, årskurs 1(av fyra!) blir man underkänd i mattetent. inte helt oväntat dock, haha. he va no fenin så svårt!
så i december planerar jag att ta de andra 25(och detta endast från Nors mattegrupper) underkända under armen och skriva om det. (och igen i februari, om jag gissar rätt och ser realistiskt på mina great matteachievments)

nu informerade herra Holmkvist mig även om att man måste ha 10 poäng i omtenten! haha! FUEK 2012-2013 here I come! (nästa års ettors mattekurs, that is)

nåjanåmen. Imorgon blir det åtm paus från allt det tekniska med en heldag med international tutoring and stuff! typ ;) vad gäller nuet ska jag forska lite i vad som är nytt på fejjan, och sen mys för kung och fosterland med min finfina karl (som typ måst ställa upp på detta eftersom de trots allt e vår 9 månadersdag, hehe)
cherrons kickass bild, en januarinatt vid öjberget. hehe

I'll tell you now: you can't win this

helgen har förflutit smoothly och lugnt! fredag kväll blev det som sagt först mamsens och laga hennes hår, sen for vi (ja & tony) efter natasha, kippa av henne där hemma och så flög vi vidare till O'malleys. var där i en timme eller två, sen hem och spana tv innan vi turna in.
lördagen så var vi hem via mamsens åter igen och gratulerade lilla syster på hennes 12-årsdag. sen kollade vi As good as it gets med mommo & mamma, haha.
så then kvällstid korkade vi en skumppaflaido som tony hade överlopps från förra helgen, smätta igång några ljus och kolla film. hihi
and so today, söndag, steg jag upp i gryningen (kl 10), for till gymmet på zumba, sen spinning, sen hem och duscha, så stritta jag iväg och shoppa biffar, tillredde biffar, åt biffar. så for jag till Vörå på släktkäfi hos Caroline, sen kom jag just hem och ska gå och hoppa på hande karn min snart! hejhå :)
fammos födelsedags släktmeeting i vårvintras (I think)

it will come back at you and slap you in the face

änteligen fredag var min första tanke när jag vaknade imorse. således fortskred tanken hela dagen, throughout matte som är så gälit svårt att jag skulle vilja sätta mig ner i ett hörn och gråta varje gång (och då är det bara i BÖRJAN av kursen).
övriga grejor vi haft idag är klassfoto och kemi, jag ser ingen lysande framtid för neither aspects.
men men, along came slutet av skoldan, då slog jag mig ner med christer och fixade excel inlämningsuppgiften, sen for jag med eriksson, mäki och kaustinen på materiallära labbar, och sen printade jag ut viktiga papper och kasta in handduken för denhe veckan. så hem, sen gym på zumba, ½ timmes muskelträning, sen spinning och så hem again.
gällande ikväll blir det O'malleys en liten sväng för att kolla på då Paul uppträder, sen bara reint chill. trevlig helg!
Visa fler inlägg