no one wants to feel defeated

måndagen haver anlänt!
steg upp klockan sju, fast jag egentligen har förpliktelser först klockan 1.. whatup with that?
har iallafall haft en sån där favoritmorgon bestående av serier, frulle och sånt kul. Nu har jag diskat, och ska se färdigt det här avsnittet innan jag hoppar i kläderna och far på gym.
sen klockan ett har jag läkartid, efter det far jag till stan och härjar med Saunalahti what all this is about med att jag måste byta nummer?! stupid unknowing pricks.. så kan det ju bara inte gå till. sen far jag in till staffis med mitt skattekort, och KANSKE till skolan på industriell ekonomi om jag hinner.
sen hinner jag eventuellt vara hemma en timme, och så blir det möte 17-18, och sen från kl 18 fram till okänt klockslag. så hade jag tänkt hinna på bootcamp som börjar halv åtta, beroende på hur länge mötet tar. sen hem och störtläsa teknisk ritning, empar 100+ sidor kvar, THEN I'm out för idag! :b
har så mycket jag ska ha ha gjort åtminstone måndag-tisdag-onsdag att hovo sprängs. sen om jag råkar vara planlös för torsdagen tänker jag inte göra ett jota, bara hänga snor med lite skoluppgifter som jag har fallit waay behind på, och gos lite med karn min så mycket jag hinner. och gymma. jag är fast besluten för att detta evenemang icke får falla bort fast huru mycket jag har att göra om dagarna. amen to that!

sen har jag också superlust att blås iväg till närmaste halpa-halli och go nuts for julpynt. jag vill bara städa juletider-edition, och smätta upp enmassa coolt som glittrar och lyser och har sig (jag tror inspirationen kom från Lindas lägenhet igår), men det går ju inte när vi fortfarande hoppar omkring i renovation-mode. hoppeligen ska detta ändras på snarligen!

irgendwie, nu gilmore. adios!

kring juletider förra året, sinnesfriden = ett faktum

let's give 'em what they want

igår, lördagen till ära, läste jag mig as promised halvt blind på teknisk ritning. med diverse pauser och efter att ha släpat ögonen över 10 hemska kapitel (och då har jag de allra värsta och oförståeliga kvar) tog jag empar glöggkoppar i soffan med tony och en komedi, Monster in-law. hyvä leffa!
idag är det söndag, och vi for iväg till Lindas på födelsedagsfika ganska fort efter att vi vaknat. sen lämnade vi där efter att mickan och syskonen lundholms far hade stuckit, med linda & markus och kollade en dokumentär om progeria, bland annat.
sehr sophisticated.
nåja, sen på hemvägen råkade vi hamna på mamma mia och beställde pizza. hur vi kom dit vet jag inte 8) så nu är ja mätt som ett hus, och har läst lite på teknisk ritning. Pinade mig fram till kapitel 11 (kap. 10 var runt 30-40 sidor), och nu ska jag ta en omväxlande paus och skriva lite på industiell ekonomi-uppsatsen istället före jag grabbar tag i tony och sticker i söndagsbastu. sen film och eeeventuellt lite tentläsning till innan vi tar natten inför en ny vecka.
(ps. jag är i hemlighet ganska glad över snön som faller as we speak. fast man kan ju fråga sig hur mitt cyklande till sitzar och liknande drunk activities kommer gå utan vinterpeedringar??)


en halvtaskigt suddig bild på linda och markus dagen till ära, från midsommar I'd say

I wanna wake up where you are

igår, fredag, var det fulla rullar hela dagen lång!
first up fysik och alla dess ljuvliga lagar från 08:00. sen två timmar senare var det kemi laborationer. så blev det invevning av föda (och glögg! hihi), och så matematik innan dagen var slut klockan 14.
så störtade jag ut till min Nissan, och brände iväg på jobbintervju kl 14:30.
Den gick tydligen bra, för sen for jag bara hem, slängde in mat, preppade mig lite och for på inhoppnings-jobb till Waskia kl 18-02. Slet som ett djur, hade typ en kvarts paus på hela kvällen och blåsor på fötterna är saldot. tunga grejor det där! :b (bättre än bootcamp tror jag, åtminstone i kaloriförbränningssyfte)
nåjaa. hemma var jag halv 3, och dök i säng väldigt hastigt.
(och så märkte jag att jag råkade fara hem med namnbrickan kvar. oj)
idag lördag sov jag till 12! första gången på så jävla länge. Sen for jag till stan med Tony, och nu ska vi laga mat innan jag börjar bråtas med Teknisk ritning-tentsidor. 200 sidor på 3 dagar!! herrigud.. Man har nog att göra denhär lillajulen. tentläsning. whatuup.
Visa fler inlägg