the goodbye look


nu sitter jag och samlar krafter, får värmeslag och hungersnöd på samma gång. när fredde kommer efter sin jacka tänkte jag att det är min que (cue?) att börja laga mat till herr_gymmarin_89 (måst ju börja kom på smeknamn åt tony när jag nämner honom så ofta tänkte jag), eller åtminstone typ.. planera målet?
gällande midsommarbilderna har jag kinda inte kommit mig för att lägga in mina egna (orsak numero uno: de var inte så många och numero dos: motiven var inte lika stategiskt fint utplacerade som för alla andra AKA ingen var liksom med för det mesta), och likaså har ingen annan heller gjort det till min knowledge.
där kom fredde, that's my que/cue to leave! (haha går att misstolkas om man så vill)
hejhej

(å jaa cherron he e bara text! :D)

you better figure out what to say

så igår fick vi en sån där fantastisk värmebölja-dag som lovats oss för x antal dagar sedan. den spenderade jag med att först gå från tonys hem, sen tog jag min bil till tonys, sen for jag på käfi med robert, sen tillbaks till tonys (som i detta skede hade kommit hem redan), så for vi till faros på jätski och en öl, sen hem via tonys, och så for jag och umgicks lite med ninah, jenna och amanda, och sen till tonys igen.
idag är det ännu en värmeböljedag! jeajea. har just vaknat i tonys megasäng och kunde just och just rulla mig ur den höhö. men snart ska jag hoppa i duschen, fara till motonet och sen till the one and only Cherrons! ;)

(ps. challenge: hur många gånger står det "tonys" i denhär texten? :D haha)

flat on the floor

midsommar 2011 överlevd! återkommer med bilder sen när jag hinner, ork å har lust ;)
värmebölja denhär veckan enligt vbl (och inte enligt foreca som vi i midsommar har lärt oss att har fel) denhär veckan, woo!
Visa fler inlägg