it will not make me sorry

Bridesmaids var fidet bra, så nu vet ni det. fick inte ens tråkigt/blev okoncentrerad en enda gång, strongt he!

såhär för övrigt är det tisdag idag, vilket innebär att jag ska fullfölja min plikt som Cheries hejarklack och fara och se på hennes match ikväll (så mycket jag hinner efter mitt eventuella uppdrag, hehe). sen får vi leka lite efteråt, och imorgon also! woop
nujust sitter jag bara och väntar på att jag ska orka stiga upp och fara hem, vilket har varit en pågående aktivitet i typ en timme. Lätt konstaterat att jag är slow in the mornings :b

men okejokej, nu ska jag hopp i lite kläder och bege mig ut i solskenet! (och in i bilen, hehhe)
au revoir!


här e en grisbild på oss två i vintras!

embracing a momentikväll ska jag & lotta på denhär leffan, mest research för jag vägrar tro att den är bättre än the hangover som det sägs! höhö ;) upp till bevis, i'll let you know! (om du frågar)
(såhär för övrigt hittar jag på enmassa annat viktigt att göra på datorn istället för att diska, men snart måst jag väl med tanke på att tony snart kommer hem. hups)

it takes a fool to remain sane

jukra vilken helg! (eller nåja, vilken lördag-söndag is more like it)
på fredagen var jag först hos Genc med brudarna och spelade another infamous "tyska spelet", varav det dissade mig så hårt att det framkallade lite leidon. sen efter en stund for jag hem och rastade min dog, och så småningom till tonys sen.
på lördagen for jag hem och duschade, bytte kläder och så vidare bortåt, sen till tonys och kollade på Paulie samt inväntade André. vid sistnämndes ankomst for vi till citymarket och styrde sen kosan mot jakobstad. jestas sentään toki oväder som strikeade oss någonstans mellan maxmo och nykarleby, mest blixtar hela tiden! Hela raden var tvungna att köra ca 60 på en 100 väg due to att man just och just såg bromsljusen framför sig när regnet föll som sista dan :b
well well, fram kom vi ju och stationerade oss vid gamla hamn. så började vi promenera in mot stan, jag insåg att jag hade glömt bilen olåst med nycklarna på taket, alltså haha! vadå att minnet försvinner efter en halv öl. så vi vände om, och startade mot stan round 2. väl i stan och efter att ha hittat några personer att konversera med öppnade sig himlen även i pietarsaari. vi sökte skydd vid halppis och sen när solen kom tyckte vi att det var en excellent time att gå efter mitt id som jag också glömt i bilen, hehe. så andré, fredde, tony och jag strittade dit och for tillbaks till stan round 3. efter detta minns jag inte så mycket (haha), i think somebody put something in my drink för såhär full kan man inte bli på några öl bara! voivoi.
men tillbaks till bilen upptäckte jag att jag hade kommit när jag vaknade 8 am på söndagsmorgonen, haha! for till bryggan vid stranden och tvättade mina skor i morgonsolen, och en timme senare vaknade de andra tu också. så gick vi in till södratullen neste (=round 4 plus lite till, he ju ganska långt dit nog) drack kaffe och jaffa, som lär ska vara bra. sen satt vi och var spurgu på en parkbänk, tony slängde bort sina skor och härmed gick barfota tillbaks till gamlahamn. sen satt vi på bryggan och betraktade barnfamiljer, tills alla kände sig redo att köra hem. (fast jag tror inte att jag var i körskick på hela dan, ei vittu mikä krapula elä nå)
väl hemkommen dusch, kollade Despicable me, och sen en till film jag inte minns namnet på, samt käkade pizza und so weiter.
nu blir det nyktert åtm resten av juli, har vi agreeat on! :b
och här kommer jag störtande med ännu en gammal bild:

ah, the glory internatsliv! tider tider :)
Visa fler inlägg