promise us you'll keep it in mind


första dagen är över! (eller officiellt var den ju över redan en 3 tiden menmen)
började med att jag stövla in i entrén där lite före 9 (jag vet, jag är ganska stolt själv), och så fann jag en plats med herr fredrik och några andra karar, tur för mej. sen satt vi där och dregla i ca 40 minuter, sen for hela maskin- och produktionskomppani till ett klassrum och hängde snor där samt lyssnade på folk. så strittade vi på lunch, sen ytterligare informations-insupning, rundvandring samt halar-provning samt beställning, sen var det loppuslut och jag störtade till nissan och brände iväg och tanka, hehe. när ja kom hem tog jag tony under ena armen och for till piffi och handlade föda. at the moment väntar jag spänt på att den ska bli klar (fast om det är jag eller tony som lagar mat vet jag inte för här e jag å han spelar need for speed, haha), sen ikväll ska jag tyng mej på lenkki, och så full skoldag imorgon. (enligt schemat slutar vi 18:20, F that)
(här har ni ju såhe i brist på andra bildmotiv ett av mina HC blåmärke/skrapsår från båtfärden! fast det ser ju nog mera brutalt ut i verkligheten.)

I believe in karma, what you give is what you get in return

här halkar jag omkring på golven (hårsprays-glid appearantly, haha), O 800 hours äro klockan slagen och om typ en halvtimme måst jag väl stritt ut till min lilla nissan och hoppas på att han har tillräckligt med bensa för att åtminstone provide to the trip till brändö. skulle ju vara småtaskigt att kom försent pga soppatorsk första dagen å sånt.

såhär för övrigt har jag världens största blåmärken på min baksida. på ryggen ovanför min tatuering är typ ett knytnävsstort blåmärke med rivor i sig, och på aktern har jag åtminstone 2 haha. allt pga världens skumpigaste, våtaste och bästa båtfärd igår! vi 3 som va utanför hadd ju åtm kul :D (dvs jag linda och tony) fast idag lider man ju desto mer av mina brutala skador (most likely när båten skumpa till och jag flög upp från bänken och ner på golvet - 2 ggr irad. cherron ja vejt att do skrattar åv bildin do får i hovo :D)

aaanyway. nu ska jag hitta på något, typ städa, då jag redan är färdig. vadå en halvtimmes sömn förlorad..

keep them right there

villa avslutning, check! med fina människor, exceptionell mat samt härligaste resorten! (tonys villa, hehe)
nu ha nog friluftslivet sugit musten ur mej, så här blir det sömn inni he sista tills jag halkar in i novia helt officially som studerande imorgon am. här har ni markus telefonbild sålänge (å jo, ja klämmer medvetet tony på tissin)
Visa fler inlägg