dirty little secret, dirty little lies

fittit, fittit bra kväll igår! spent with jenna, janica, ninah, amanda och så ersatte även niklas sistnämnda i slutet. puss på er hela högen! sen spenderade jag småtimmarna med drunk tony och drunk andré, dom är nog helt bra dom också ;) hihi

idag är det lördag, snart ska jag hoppa i min vackra bil, fill him up (eller nåja, för 20 euro..), fara efter Cherie, shoppa lite drinks och sen sätter vappenbailun igång någongång under kvällens lopp ;) Glad vappen eller va fan man säger!


(här fladdrar vi med näsborrarna för fullt)

I know, I know all about


inatt väckte jag mig själv av att jag började skratta. Jag var typ halvt vaken och ville bara fortsätta skratta för min dröm var tydligen sjukt kul (jag var i polisskola och chifen rådde oss att INTE tynga platton i matton och lägga på sirenerna när vi släppte oss, detta var alltså the very very fun part mitt i natten), men jag motstod detta och kämpade inni he sista för att inte börja gapskratta (vilket kunde ha varit lite mer pinsamt eftersom.. ja, det var ju mitt i natten). Sen somnade jag och tänkte att jag hoppades att Tony inte vaknade av det plötsliga ljud som kom ur mig. (fast när jag frågade imorse så hade han nog vaknat men bestämt sig för att inte kommentera det, vice versa)

other than that så har ju dagen gått helt okej, jag har kammat hem kilometrar med servicebilen, gått in i en öppen baklucka (slog i huvudet alltså) och lite därefter satte jag mig in i bilen för att köra ut den och slog huvudet i solskyddet som var löjligt lågt ner och rakt ovanför mitt huvud. men mycket hightec bil sådär annars med automat+manuella växlar där man vanligen lägger på vindrutstorkaren, typ.

nu anar jag helg(e, höhö) i kikaren, och brudarna it is tonight :) y'all have a great night!

(när blev gräset grönt?)

that’s how you play, I guess you’ll get through every night


förra veckan var det någon idiot som tyckte att en Abba-skiva på repeat i hela RJ-auto byggnaden skulle vara en fantastisk idé. Vart man än gick var det mamma mia, does your mother know that you're out och hela baletten ungefär hela onsdagen och torsdagen.
Igår när jag kom till jobbet spelades All my life, en mycket sönderspelad och gammal låt (nej inte den med Foo Fighters) och jag tänkte jaha, va trevlig omväxling från Abba!
...tills jag upptäckte att den var på repeat. HELA DAGEN. I ett skede blev jag som den där tösen i Easy A och Pocketful of sunshine, att jag stod och diggade fast jag actually ville gräva ner mig.
Även imorse var det samma satans låt på repeat, och en del av mig dog inombords varje gång refrängjäveln kom.
MEN de två sista timmarna var det Macarena på repeat istället.
vem DJar på min arbetsplats egentligen?!
Visa fler inlägg