The same deep water as you

 
semi-trevlig kväll igår, dansgalan/neste/stan med fina människor och lite väl mycket rökning (tydligen eftersom allt tog slut efter att halva kvällen förflutit??)
 
efter två alkis-kvällar i rad suger allt lite extra idag.
 

the show must go on

 
 
igår kväll blev det en halvlugn och fin kväll med lite alkohol-silverlinings. jag simppi och jonas började hos sistnämnda med att kolla på The A-team, eller nåt sånt. måste säga att ingen följde med så mycket, tydligen var diskussioner roligare :D 
sen for vi ut och köra runt i Jeppis, sen via Bosund och så till Kokkola. Simppi körde runt och sightseeade oss, så enligt honom borde vi nu hitta flawless i kokkola. right! 
så for vi till kokkola busstation och tog en tobak med såka-infödingar (typ), sen rullade vi vidare med destination Jeppis. väl framkomna tog vi en tobak med Tobbi och Kim, sen sökte vi oss hemåt.
 
Nu är klockan 13:51 och jag vaknade för 20 minuter sen. har träningsvärk från gårdans jumppa-pass, så damn those who say att jag inte var aktiv, aktivare skaft får man söka efter! 
eller så är jag bara känslig..
 
anyway, nu ska jag käka frulle, suga i mig kaffe och ta en morgontobak, sen fundera på dagens påhitt
adios!
 haha, simon får pryda detta inlägg!

over the hills and far away

 
dagen har förflutit smärtfritt, började kl 0800 sharp (med militäriskt anslag, men haha ok vi är väl jämt försenade hela hopen..) med första hjälp-kursen. ungefär första gången jag har följt med superintensivt på en lektion, satt tyst som ett ljus och antecknade flitigt och fokuserade bara på min undervisning! 
(snart får jag lägga det på min facebookstatus, "sätt denna på din logg om du är den tysta ängeln i klassen som aldrig stör eller väsnas utan bara fokuserar på sin undervisning", something going around antar jag. endast därför Optima är bästa utbildningsanstalten i Finland! ..eller?)
 
okej off track (men när är jag inte?), hursomhaver så hade vi det från 8-10.45, me en retodååstedo kaffipaus i mitten(hehe), sen fick vi Den Stora Äran att äta broilersoppa med steinhåål pääror, man tackar. 
sen blev det surprise surprise gaturally åter igen, 
och så rullade vi iväg till skolans gym och hade utmattande styrketräning. aktivast klepparna i skolan som, ungefär 85%, jobbar hårt endast om Bolé kollar ditåt ;) sen fick vi sluta efter att fredrik och björn hade rott 500 meter, delad sorg halv sorg brukar dem ju sej!
så for jag och ponny till mej, sen till siwa (och sökte efter sunes hus, höhö), till mej pånytt, så kom lilla simon hit med vantarna som jag hade glömt i hans bil (i know, shokkin)
 
und jetzt ny helg med nya möjligheter! eller hur det nu var? 
i jeppis har jag åtminstone planerat att stanna.. så här sitter jag nu. och väntar på herr larsmo-faras-mest-heila-tidin ska ringa, kickass smeknamn måste jag nog säga.
next röka kaffe duscha powernap?
(all of the above)
Visa fler inlägg