New Haven can wait

NU passar jag på att skriva ett litet snabbinlägg innan jag drar vidare till T. vi ska kolla Bruce allmighty, haha ;)
egentligen borde man käka något gott också.. men å andra sidan har ju hon fullt med godis över hela skrivbordet! :D man får utnyttja tillfället, liksom.

idag trodde jag att det skulle bli en extremt lång och tråkig dag. men faktiskt inte!
den började kl 8, då jag fortfarande var fast besluten att nej, denna dag kommer helt enkelt inte att funka.
så drog det igång, först lite tjafs om yrkesprovet (i maj, JAG FASAR) och sånt. sen började jag och M (tekniskt sett bara han) lägga ihop resten av motorn, och så skrev vi uppgifterna. Mitt i allt var klockan 14 och då började vi med kompressionsmätning och cylinderläckage. Fast vi gjorde egentligen inte så mycket, jag miste en sko ut genom fönstret och sprang ca 100 meter i slask i bara strumpor (mysigt värre), blev hängd, dock inte så succéartat, och så viiidare..
Mitt i allt var dagen slut! :D

det var det. nu ska jag samla ihop mitt pick och pack och sticka.

(nyduschad i all ära! alltså ser håret lite slitet ut eftersom det fortfarande var vått där)

...and good night

lång dag... pusta ut.

skola kl 8-15, varav praktik 4 timmar.
hem och svänga efter pengarna, sedan
stan med T i ca en timme till kl 16.
till T's internat elikamed film, prat, skratt och mycket bus fram till kl 19.
massvis med Gossip girl fram tills nu, kl 23.

jag är så otroligt skoltrött!!!
Teorin är bra, för då behöver man bara sitta och lyssna 45 minuter, gå ut och röka/gå på en kaffe och så köra 45 min igen. Praktiken kan däremot vara upp till 2 timmar i sträck, varav jag får göra något högst en halv timme av denna tid. Resterande minuter, timmar, gör jag absolut ingenting. det är så långtråkigt att jag känner att jag sakta glider av podiet. det tar snart knäcken på mig om jag inte får börja göra något snart. något jag känner mig säker på (okej, inte så mycket, men iallfall). aaah.

nå, nu ska jag försöka sova och se om det blir bättre imorgon. I doubt it.. åtta timmar praktik imorgon. can i hear a wooh-wooh?

goood morning

tänkte skriva ett snabbt inlägg och låta er veta att jag lever!
sitter här och har nyss fixat mig klart och väntar bara på att T ska ringa. Fan om hon har försovit sig igen ;)

igår var det söndag, då hade vi först ett litet födelsedagskalas åt lilla brodern min som fyllde 20 år. Slut på ungdomen!
senare mot kvällen for jag iväg till N, så såg vi och J en film, Bolt, som var riktigt rolig ;D men tyvärr hann jag inte se slutet, eftersom min buss från vasa till jakobstad for 20:30. gick till internatet med L, så talade vi en stund, så läste jag lite ur Ps. Jag älskar dig (bokversionen, inte film) innan jag somnade.

nuuu ringde hon! haha :D hörs senare idag, ska svara på kommentarer då!
Visa fler inlägg