friday

denna morgon har jag bara hunnit duscha.. och jag har about en halvtimme  på mig.
nu just sitter jag och dricker ED och  ska börja klä på mig. har ingen aning om vad jag ska ha på mig heller haha. snacka om att vara oberedd.

idag är det hursomhelst fredag, ah så skönt!

the big AHA-UPPLEVELSE

nu, kära vänner, har det nyss hänt något historiskt!
jag diskade, och inte nog med det - jag bestämde mig för att plocka undan & diska varenda dag!
jag har även funderat på att städa upp i mitt rum, dammsuga, torka golv, sånt, men det tar jag imorgon.
ORSAKEN till denna abrupta vändpunkt i mitt liv är att när jag, lilla och småstökiga jag, fick en liten städkick när jag lagade min (mycket) sena middag (makaroner och tonfisk) så beslutade jag mig för att diska, eftersom det vällde över kanterna. vatten skvättade åt höger och vänster och jag stod och gned och gnuggade frenetiskt på mina kära bestick. någon (högst troligen jag själv) hade hällt kaffe sådär slarvigt ner över disken, men det var naturligtvis ett glas el. dyl. som stod ivägen för "hålet", så kaffet hade lämnat kvar någonstans där under. vilket resulterade i missfärgning! trevligt.
nå, när jag hade 3 koppar och enstaka bestick kvar, hittade jag en kopp med lite mögel i. såg jag sanningen i vitögat: jag och L, min "sambo", är smutsgrisar och det var dags att bli lite renligare!
därav fick jag min akuta aha-upplevelse. då visste ni det!

annars så har min K varit hit och hälsat på mig idag. gjorde inte mycket, såg film, pratade, så for han hem. sedan spelade jag lite sims, hihi, och så den där händelsen, och nu ska jag äta mina makaroner och tonfisk och sadly har jag fortskridit min grillkryddsbesatthet och strött på "lite" sånt över dem också. Så sant som det är sagt, grillkrydda funkar på allt enligt mig! love it.

nå, nu Gilmore girls, sedan sova (?). gonatt med er!

gyllene morgon

eller så inte?
det blir inget långt, tänkte bara ta och säga hej. tur att vi har så kort dag idag, 8-12. annars skulle jag säkert slockna. men idag har jag ju iallafall kommit mig upp!
nu ska jag ta sista ronden kring spegeln innan jag och T vandrar till skolan!
Visa fler inlägg